shutterstock_337316813

Få din personal att växa genom våra företagsutbildningar

Allt mer komplexa lösningar ställer allt högre krav på spetskompetens bland personalen. Via våra företagsutbildningar finns alla möjligheter att tillgodose just den specifika kunskap inom elteknik och automation, både teoretiskt och praktiskt, som krävs för att uppnå det efterfrågade resultatet.

Etec har lång erfarenhet av företagsutbildningar till näringslivet och kan visa på mycket goda resultat för deltagarna i utbildningarna.

Vidareutbildning på hemmaplan inom elteknik och automation

Arbetsmarknaden är i ständig förändring. Med våra företagsutbildningar ges alla möjligheter att stå redo för de krav och behov som framtida arbetsliv kan efterfråga inom elteknik och automation. Etec Teknikutbildning AB har under många år erbjudit olika typer av företagsutbildningar i nära samarbete med näringslivet och verkar dessutom i regionen med alla fördelar som det innebär för deltagarna.

Avbokningsregler för företagsutbildningarna

Bokningen är bindande. Anmälda kursdeltagare kan ersättas med annan person fram till dagen för kursstart. Lämnas återbud 15 till 2 dagar före kursstart faktureras 50 % av kursavgiften. Vid återbud samma dag eller dag före kursstart, eller om deltagare helt uteblir från utbildningen utan avbokning, faktureras hela kursavgiften.

Kontakta Etec om företagsutbildningarna

Vilka utbildningar som är aktuella just nu kan du se om du klickar på Boka företagsutbildning. Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta:
Ylva Alexandersson 0491-76 16 71, ylva.alexandersson@etecteknikutbildning.se
Maria Hjelm 0491-76 16 72, maria.hjelm@etecteknikutbildning.se