shutterstock_337316813

Etecs företagsutbildning får personalen att växa

Allt mer komplexa lösningar ställer allt högre krav på spetskompetens bland personalen. Via Etecs företagsutbildningar finns alla möjligheter att tillgodose just den specifika kunskap inom elteknik och automation, både teoretiskt och praktiskt, som krävs för att uppnå det efterfrågade resultatet.

Etec har lång erfarenhet av företagsutbildningar till näringslivet och kan visa på mycket goda resultat för deltagarna i utbildningarna.

Vidareutbildning på hemmaplan inom elteknik och automation

Arbetsmarknaden är i ständig förändring. Med Etecs företagsutbildningar ges alla möjligheter att stå redo för de krav och behov som framtida arbetsliv kan efterfråga inom elteknik och automation. Etec har under många år erbjudit olika typer av företagsutbildningar i nära samarbete med näringslivet och verkar dessutom i regionen med alla fördelar som det innebär för deltagarna.

Avbokningsregler för företagsutbildningarna

Bokningen är bindande. Anmälda kursdeltagare kan ersättas med annan person fram till dagen för kursstart. Lämnas återbud 15 till 2 dagar före kursstart faktureras 50 % av kursavgiften. Vid återbud samma dag eller dag före kursstart, eller om deltagare helt uteblir från utbildningen utan avbokning, faktureras hela kursavgiften.

Kontakta Etec om företagsutbildningarna

Vilka utbildningar som är aktuella just nu kan du se om du klickar på Boka företagsutbildning. Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta:

Ylva Alexandersson 0491-76 16 71ylva.alexandersson@etecteknikutbildning.se eller Maria Hjelm
0491-76 16 72
maria.hjelm@etecteknikutbildning.se