Företagsutbildningar

Inspirerande föreläsningar med Björn Lekselius om Hållbarhet, Pedagogik och Ledarskap

Vill du engagera och motivera din publik? Söker du efter en föreläsning som lämnar ett bestående intryck? Vill du hjälpa medarbetarna att få arbetet att kännas meningsfullt?

Ibland är det bästa sättet att växa inifrån att våga ta hjälp utifrån. Att ha en vision är en sak, men utmaningen ligger i hur ni som företag delar, förstår och arbetar mot den.

Vi erbjuder inspirerande föreläsningar om hållbarhet, ledarskap och pedagogik som både underhåller och utmanar din personal/ledningsgrupp så att ni får en gemensam utgångspunkt som ni tillsammans kan ta nästa steg framåt.

Om Björn

Björn har en gymnasielärarexamen och rektorsexamen, samt utbildningar inom Hållbarhet, psykologi och certifierad att använda beteendetesterna DiSC och Five behaviours

Han har över 20 års arbetslivserfarenhet i skolans värld varav 10 år som undervisande lärare och 10 år som Rektor som rönt framgångar som Guldäpplet (för skolarbete runt digitalisering) samt Skolverkets certifiering Skola för hållbar utveckling.

Hållbarhet – engagemang i det stora och det lilla

I en undersökning säger nio av tio företagare att denna fråga är viktig eller mycket viktig, samtidigt som många beskriver personalens engagemang i frågan som bristande. Området är därför viktigare än någonsin att skapa ett gemensamt förhållningssätt inom.

Varför är det så mycket prat om hållbarhet och klimatet? Vad är det som händer, varför händer det och vad kan man göra? Föreläsningen ger både en tillbakablick och grundläggande förståelse för hur allt hänger ihop och utforska de senaste trenderna och lösningarna inom hållbar utveckling. Här knyts både individ, företag och planet ihop med fokus på lösningar och möjligheter. Björn delar med sig av insiktsfulla perspektiv och praktiska strategier för att integrera hållbarhet i både företagsverksamhet och vardagsliv så att ni tillsammans kan bidra till att skapa en hållbar framtid.

Pedagogik – att tillämpa formativt arbete i praktiken

Lär dig att engagera och inspirera[MH1] genom formativa pedagogiska metoder och verktyg. Upptäck hur du skapar en inkluderande och stimulerande lärmiljö som främjar både kunskapsinhämtning och personlig utveckling vare sig du ska leda elever i ett klassrum eller personal i ett företag.

Ledarskap - en lönsam affär –att leda så att personalen blir en framgångsfaktor

Bli en effektiv och visionär ledare som kan guida ditt team mot framgång. Forskningsrön ställs mot personliga erfarenheter av olika ledarskapsstrategier och konkreta verktyg för att hantera förändring, främja samarbete och skapa en attraktiv arbetsplats med kultur av tillit och innovation.

Oavsett om det är en företagskonferens, en skolworkshop eller en ledningsutbildning, så skapar vi en inspirerande och interaktiv föreläsningsupplevelse som passar dina behov och mål.

Kontakta oss idag för att boka din nästa föreläsning och låt oss tillsammans skapa en ljusare och hållbar framtid!

Kontakta Etec för föreläsningar

Kontakta oss idag för mer information och för att boka din nästa föreläsning mot en ljusare och mer hållbar framtid.

Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta vår utbildningskoordinator:
Maria Hjelm
Tel: 0491-76 16 72
Mail: maria.hjelm@etecteknikutbildning.se

Ansök idag för att bli en del av den hållbara industrin!

Goda kunskaper inom elteknik och automation efterfrågas idag och kommer även att vara av vikt på framtidens arbetsmarknad.
Hos oss på Etec i Oskarshamn läser du en populär utbildning som ger dig de rätta kunskaperna och viktig kompetens som gör dig redo för ditt framtida yrkesliv.

Kontakta oss