Om Etec

Samverkan mellan Etec och näringslivet

Kompetent arbetskraft på marknaden är något som gynnar företagen i regionen. Företagens kunskaper och kompetens är också något som vi har nytta av i våra utbildningar. Därför finns ett samarbete mellan Etec Teknikutbildning och det lokala näringslivet.

Givande samarbete med många företag

Etec har ett nära samarbete med många företag inte bara lokalt utan också regionalt och nationellt. Vi samarbetar med företagen om utveckling av våra tekniska utbildningar, både när det gäller teoretiskt och praktiskt innehåll.

Vi samarbetar också med näringslivet i samband med elevernas och de studerandes APL- (Arbetsplatsförlagt lärande) och LIA- (Lärande i arbete) perioder. Företagen erbjuder även elever och studerande möjligheten att göra examensarbeten ute på arbetsplatserna.

Exempel på företag vi samarbetar med är ABB AB Figeholm, Be-Ge Företagen, Bravida Sverige AB, Elajo El & Energiteknik AB, IKEA Industry Hultsfred AB, LR Installation AB, OKG AB, Oskarshamn Energi AB, Rejlers Sverige AB, SAFT, Scania CV, Scania Industrial Maintenance AB, SKB AB, SSE AB, Södra Cell Mönsterås, Yaskawa Nordic AB samt AFRY. Detta är bara ett urval av de över 100 företag som Etec samarbetar med.Kontakta Etec i Oskarshamn

Maila oss för mer information om vårt samarbete med näringslivet:
Ylva Alexandersson
Mail: ylva.alexandersson@etecteknikutbildning.se
Tel: 0491-76 16 71 eller 070-888 80 03

Ansök idag för att bli en del av den hållbara industrin!

Goda kunskaper inom elteknik och automation efterfrågas idag och kommer även att vara av vikt på framtidens arbetsmarknad.
Hos oss på Etec i Oskarshamn läser du en populär utbildning som ger dig de rätta kunskaperna och viktig kompetens som gör dig redo för ditt framtida yrkesliv.

Kontakta oss