Företagsutbildningar

Företagsanpassade kurser hos Etec

Etec storsatsar på företagskurser inom elteknik, automation, ledarskap och hållbarhet. Vi är även öppna för ytterligare förslag och intresseanmälningar om det saknas något i vårt kursutbud. Etec har lång erfarenhet av företagsutbildningar till näringslivet och kan visa på mycket goda resultat för deltagarna på våra kurser.

Anpassning av kurser

Företag i olika branscher har olika behov av kompetenslyft, Etec Teknikutbildning jobbar gärna nära företag för att specialanpassa utbildningar som passar just det kompetenslyftet som behövs hos er.

Det kan innebära att en av våra kursledare gör ett företagsbesök hos er för att intervjua berörd personal och dess chefer för att kunna komma fram till det bästa kompetenslyftet för er. Vid utbildningar inom elteknik och automation tittar kursledaren även på den tekniska utrustningen som finns eller som ska köpas in.

Specialanpassade kurser gäller även inom Ledarskap och Hållbarhet där kursledaren tillsammans med beställande kund beslutar om innehållet och målet med kursen.

Avser den specialanpassade utbildningen en större grupp hos er föreslår vi oftast att vi tillsammans genomför en testkörning av framtaget koncept för at kunna göra eventuella justeringar inför utbildning i skarpt läge.

Kontakta Etec Teknikutbildning för mer information

Vill du diskutera en specialanpassad kurs eller har du andra frågor eller funderingar, se kontaktuppgifter nedan.
Utbildningsadministratör:
Maria Hjelm
Tel: 0491-76 16 72, 072-722 56 03
Mail: maria.hjelm@etecteknikutbildning.se
.

Ansök idag för att bli en del av den hållbara industrin!

Goda kunskaper inom elteknik och automation efterfrågas idag och kommer även att vara av vikt på framtidens arbetsmarknad.
Hos oss på Etec i Oskarshamn läser du en populär utbildning som ger dig de rätta kunskaperna och viktig kompetens som gör dig redo för ditt framtida yrkesliv.

Kontakta oss