Företagsutbildningar

Etecs företagsutbildningar får personalen att växa

Komplexa lösningar ställer högre krav på spetskompetens bland personalen. Via Etecs företagsutbildningar finns alla möjligheter att tillgodose just den specifika kunskap inom elteknik automation, ledarskap och hållbarhet, både teoretiskt och praktiskt som krävs för att uppnå det efterfrågade resultatet. Etec har lång erfarenhet av företagsutbildningar till näringslivet och kan visa på mycket goda resultat för kursdeltagarna.

Vidareutbildning

Arbetsmarknaden är i ständig förändring. Med Etecs företagsutbildningar ges alla möjligheter att stå redo för de krav och behov som framtida arbetsliv kan efterfråga inom elteknik, automation, ledarskap och hållbarhet. Etec har under många år erbjudit olika typer av företagsutbildningar i nära samarbete med Kalmar läns näringsliv och verkar dessutom i regionen med alla fördelar som det innebär för deltagarna.

Kontakta Etec om företagsutbildningarna

Vårt ordinarie kursutbud kan du se om du klickar på Boka företagskurser.

Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta vår utbildningskoordinator:
Maria Hjelm
Tel: 0491-76 16 72
Mail: maria.hjelm@etecteknikutbildning.se

Ansök idag för att bli en del av den hållbara industrin!

Goda kunskaper inom elteknik och automation efterfrågas idag och kommer även att vara av vikt på framtidens arbetsmarknad.
Hos oss på Etec i Oskarshamn läser du en populär utbildning som ger dig de rätta kunskaperna och viktig kompetens som gör dig redo för ditt framtida yrkesliv.

Kontakta oss