Automationsingenjör för hållbar industri 4.0

Klicka här för registrera din ansökan.
Läs mer om utbildningen nedan samt här i vår broschyr. 

Yh-utbildningen Automationsingenjör för hållbar industri 4.0 leder till en yrkeshögskoleexamen som ingenjör inom området automationsteknik. Som Automationsingenjör kan man jobba inom flera olika branscher med utveckling, installation, drifttagning och underhåll av automatiserade system. Utbildningen är modern och ligger väl i linje med fjärde generationens hållbar industri.

Några fakta om utbildningen:

  • Namn: Automationsingenjör för hållbar industri 4.0
  • Antal Yh-poäng: 400
  • Studietid: 2 år
  • Praktik: 23 veckor LIA (Lärande i arbete)
  • Sista ansökningsdag: 2022-05-15
  • Studieform: bunden (heltidsstudier på plats)
  • Kursstart: 2022-08-29
Särskilt prov
Alla som lämnar in en ansökan kommer att kallas till särskilt prov. Det särskilda provet är en programmeringsövning på tid, provet kan max generera 10 poäng beroende på rätt programmering och förbrukad tid. Den sökande kommer att få prova/träna i verktyget som man senare ska utföra provet i. Särskilt prov kommer skolan att kalla till löpande fram till sista ansökningsdagen.
Förberedelser inför det särskilda provet samt tider att boka sig för att göra det – skickas ut till sökande 22-04-01.


Behörighetskurser
Erbjudande om utbildning i behörighetskurserna Elkraftteknik och/eller Praktisk ellära kommer att erbjudas till de som saknar dessa. Efter avslutad ansökningsperiod kommer Etec att kontakta de som har genomfört särskilt prov och saknar en eller båda behörighetskurserna. De teoretiska delarna i dessa  kurser kommer att ske på distans, de praktiska övningarna och prov kommer att utföras på Etec.


Om du vill veta mer om utbildningen, ansökan eller om yrkeshögskolan får du gärna ta kontakt med ossLäs också mer om information om yrkeshögskolan eller om ledningsgruppen för Yh

ADRESS

KONTAKTA OSS

ETEC I SOCIALA MEDIER

TIPSA ANDRA OM OSS

© 2020 Etec Teknikutbildning