Dela på print

Händer hos Etec teknikutbildningar

Nedan kan du hålla dig uppdaterad om vad som händer och sker på utbildningscentret Etec i Oskarshamn genom att läsa våra nyheter. I Etecs magasin kan du även läsa aktuella artiklar och reportage från skolan. Mer om Etecs magasin 

Antagning till hösten 2022 påbörjad !

Vi har nu påbörjat antagningsprocessen till vårt El- och energiprogram med inriktning Elteknik. Utskick till alla sökande kommer ske under vecka 26. Finns funderingar kontakta oss, Maria Hjelm 0491-76 16 72 eller mail maria.hjelm@etecteknikutbildning.se

Läs mer

YH – Automationsingenjör för hållbar industri 4.0

Beslut om antagning har nu tagits av vår Ledningsgrupp. Beslutet är att anta 22 studerande till vår Yh-utbildning Automationsingenjör för hållbar industri 4.0 med utbildningsstart 2022-08-29. Erbjudande om plats har nu skickats ut och vi ser fram emot era svar så snart som möjligt.

Läs mer

Standardinformation för YH

Yh-utbildningen Automationsingenjör för hållbar industri 4.0 leder till yrkeshögskoleexamen som ingenjör inom området automationsteknik. Som Automationsingenjör kan man jobba inom flera olika branscher med utveckling, installation, drifttagning och underhåll av automatiserade system. Studietiden är 2 år och innefattar 400 Yh-poäng, ansökan är öppen till 2022-05-15, utbildningen startar 2022-08-29 – läs mer här.

Läs mer

Standardinformation för Gymnasiet

Vill du jobba med el och automation – då är vårt gymnasieprogram rätt för dig. På vårt El- och energiprogram med inriktning elteknik varvas kurser i elteknik med kurser mot automation samt de gymnasiegemensamma kurserna. Vi är ensamma i Oskarshamn om att ha inriktningen elteknik och där yrkesutgången är elektriker.

Läs mer

ADRESS

KONTAKTA OSS

ETEC I SOCIALA MEDIER

TIPSA ANDRA OM OSS

Dela på facebook
Dela på linkedin

© 2020 Etec Teknikutbildning